۴ پاسخ

سلام اره منم یه هفته وخورده عقب جلوهست سنودوم که رفتم اشتباه زده بخاطره همین سنوسلامت دوم که رفتم گفت خانم زوداومدی تاره شونزده هفته ای.البته این برنامه هم برام زده هجده هفته که فرداتمومه میرم نوزده هفته طبق این برنامه ولی دکترگفت میری توهجده هفته

اره عزیزم احتمال خطا هس.من دخترم بریچ بود ۳۷ هفته رفتم سونو ک ببینم چرخیده یا ن تو جواب سونو سن بارداری منو نوشته بود ۳۲ هفته یعنی ۵ هفته اختلاف داشت.بعضی سونو ها چیزی حالیشون نیس برو ی مرکز سونوگرافی معتبر

عزیزم سونوگرافی تقریبی برحسب قد و وزن جنین زمان زایمانو میزنه حتما جنینتون درشت بوده که انقدر اختلاف هست

خب بریو یه سونوگرافیه دیگه شاید اونجا اینطوریه بالاخره احتمال خطا هست