۹ پاسخ

سلام هواگرمه با بلوز و شلوار یا لباس مناسب شهرتون ببرید

بهتره یه چیزی دورش باشه عزیزم هنوز خیلی کوچیکه سفت ووسخت نشده

سلام الان که هوا خیلی گرمه
همینجوری ببرش

نه گلم،اونم دقیقا مثل ما گرمش میشه،تو این فصل قنداق فرنگی گرمه خب،من دخترمو با بلوز و شلوار یا رامپر بیرون میبرم

سلام دختر منم ۳ماهشه چون هوا گرمه مثلا تاپ و شورت میپوشونم میذارم تو قنداق فرنگی
بنظرم هنوز خیییلی کوچیکن همینطوری ببریم بیرون

من با بلوز شلوار میبرمش هوا گرمه دختره منم سه ماهشه

منم با تاب شورت میبرمش از اول هم هوای سرد یک سرهمی زمستونی تنش میکردم قنداق فرنگی اصلا به کارم نیومد تو قنداق فرنگی میره پایین بچه کنترلش سخته اونم ماشاالله بچه ی سه ماهه که دیگه فهمیده شده تکون تکونم میخوره

منک باتاب وشورت میبرم الان هواخیلی گرم شده

من دختر۲۵روزم رو همینجوری اونم بااستین کوتاه میبرم