۵ پاسخ

تپش قلب رو جدی بگیر و پیش دکتر قلب ویزیت بشو. برای ترش کردن معده هم، وعده های غذایی ات رو کم کن اما تعدادش بیشتر. چیزای تند و اسیدی هم نخور. مثلا ترشی

این چیزا عادیه تو بارداری عزیزم نگران نباش و حتما به دکترت بگو واسه معدت قرص میده

من از هفته ۶ تا ۱۲ تپش قلب شدید و ورم معده و سوزش معده داشتم. الان تپش قلبم خیلی بهتر شده . وعده هات رو خیلییییی کم کن . من تز ترس فقط دوتا قاشق غذا میخوردم دوساعت بعد دوباره . الان معده ام بهتر شده ولی بالا میارم خیلی .

منم تپش قلب داشتم به دکترم گفتم گفت مال معدته چون معدمم اذیت میکرد قرص داد ولی تغییری نکردم فقط تپش قلبم خودش بعد چندروز رفت

منم اسیدمعده شدید داشتم که دکتر برام قرص نوشت که کامل برطرف شده