۴ پاسخ

اگه شصتش رو میمکه واسه اینه که بچه با مکیدن آرامش میگیره
پستونک های ارتدنسی هست تو دارو خانه که به دندون بچه آسیب نمیزنه میتونی از اون بگیرین

سلام دست تو دهان میکنه احتمال داره دندان در بیاره پستونک دندون کج نمیکنه من به دخترم دادم الان ۱۱سالش دندونش کج نشده به پسرم که چهارماه ۲۶روز پستونک میدم خیلی خوبه برای رفلاکس معده خیلی خوبه

اگه پستونک بهش بدی که خیلی خوبه اصلا هم اینجوری نیست پستونک بدید دندون کج می شه یا اینکه خیلیا می گن دهن گشاد می شه پسر من تا ۵ سالگی پستونک خورد خیلی راحت بودم ولی دخترم نمی گیره خیلی سختم شده

من به دوقلوهام پستونک میدادم ، چون کلیه هاشون سنگ داشت خیلی گریه می کردن ولی دخترم این مشکلات رو نداره شکر خدا ، باز شوهرمم میگه پستونک بده ،