۱۶ پاسخ

عزیزم ازاول گفتن فصل انار فصل شیرگرفتن

بهار و اسفند خوبه بنظر من

عزیزم من از دکتر پسرم پرسیدم گفتن این مال قدیما بوده که دوا و دکتر کم بوده،نه الان
الان هر وقت بخای میتونی بگیری
دکتر پسرم که اینطوری گفت

سلام بهاروپاییز

بهار ولی اگه ماهش بهتون نمیخوره باید صبر کنید تابستون یا اوایل پاییز .اخر اسفندم خوبه

سلام عزیزم پاییز بهترین زمانه تو تابستون بچه اذیت میشه هوا گرمه گناه داره

بهار و پاییز بهترین فصل برا از شیر گرفتنه چون باید هوا یجوری باشه که نه زیاد سرد باشه نه گرم که بچه عفونت و میکروب اینا نگیره

سلام عزیزم الان دیگه هواگرمه گناه داره

تابستون که هوا گرمه ...بهار عاااالیه

باید تو بهار میگرفتی الان تابستونه به اصطلاح ما ترک ها میگیم لک جیگر میشه بچه. بگیر ازشیر خودت ولی شیر دیگه رو جایگزین کن حتما چون تابستونه گناهه

من که میخوام پاییز از شیر بگیرم ایشالا

سلام عزیزم فصل سرما باشه خیلی خوبه اما مامانم میگه موقعی ک این انگور بزرگا ک من اسمش یادم نیس میاد تو بازار بهترین موقعه ک ازشیر با این انگور بچرو بگیری

به منم میگن تابستون نگیره، ولی دیگه کی بگیرم اخه؟ الان 19 ماهست بنظرم بهترین وقته چون بزرگتر بشن بیشتر میفهمن و کار سختتر میشه

من شنیدم فصل پاییز یا زمستانه

بستگی ب محل زندگیتون داره اگه منطقه سردسیری باشی تابستون بهتره ک بچه درطول روز بره بیرون و مشغول شه اگه گرمسیری باشی زمستون ک هوا خوبه برا گردش و بیرون