۴ پاسخ

عزیزم چون تازه بدنیا اومده واسه همونه وقتی داخل رحم بوده جاش تنگ بوده الان ک جاش باز شده هنوزم فک میونه جاش تنگه واس همون ب مرور زمان خوب میشه نگران نباش پسر منم اینجوری بود ولی تا چهل روزگی خوب شد

سلام بالا سرش قرآن بزار و یک و ان یکاد به لباسش آویزون کن
و قنداقش کن اگه اهل قنداق کردن نیستید با ملافه دست و پاهاش بپیچ ولی شل که بچه هم اذیت نشه ان شاءالله اروم میگیره

سلام بچه منم همینجوربود دکترگفت اول که طبیعیه چون هنوز فکرمیکنند تو شکمند بعدشم نشانه سلامتی بچس ناراحت نباش به قول دوستمون قران بزار کنارش از اون کوچیکا

قران بزار کنارش همیشه واسش ایت الکرسی بخون و به پهلو بخوابونش یه پتوی نازکم بنداز روش ارامش میگیره به مرور کمتر میشه