۶ پاسخ

اره عزیزم هربار که عوض میکنی حتما بشور بچه رو و کهنه رو هم زود به زود عوض کن چون بچه رو سریع میسوزونه . محافظ کهنه بگیر که کارت راحت تر بشه . یه خوبی که کهنه گرفتن داره اینه که بچه زود دسشویی رفتنو یاد میگیره خیلی خوبه

سلام من دو ساعت یکبار البته تک پرشده باشه زودتر با اگ دستشویی کرده عوض میکنم هر سری میشورم

هر وقت خیس شد عوضش کن چون تابستونه بچه میسوزه

عزیزم باید هرموقع کهنه تعویض میکنی بشوری اینجوری برای رشد بچه خیلی خوبه

محافظ کهنه بذار من شنیدم خیلی خوبه هر یک ساعت عوضش کنید چون مثل پوشک نیست که جذب کنه ومن کلا هر وقت می خوام پوشکشو عوض کنم می شورمش

این بستگی به بچه خودتون داره اگر خیس یا کثیف نمیشه تا4ساعت عوض نکنین واینکه من فقط پی پی کنه بچه رو میشورم