۷ پاسخ

خب اگه بری دکتر یا بهداشت خیلی بهتره
چون همین طوری نمیشه گفت برای زایمان زودرسه که
دکتر باید معاینه کنه اگر ببینه انقباض داری یا مشکوک به زایمان زودرسی بهت امپول و دارو میده جلوگیری میکنه از زایمان زودرس
ولی اگه دردت کم و قابل تحمله برای باز شده رحم و لگن هم میتونه باشه
چون بچه هر چی بزرگتر بشه فشار میاره به لگن و شکمت

دوهفته پیش منم درد زیر شکمی داشتم با خونریزی که رفتم دکتر، دکترم بهم امپول وشیاف دادن که الان خداروشکر نه خونریزی دارم نه درد شکمی خوب شدم
امیدوارم حالتون خوب بشه😊

عزیزم کمر درد که همه ی خانمهای باردار دارن
برو دکتر تابرات تشخیص بده که درد زیر شکمت چیه
من که علکی نمیتونم بهت بگه که چیزی نیست
حتما برو دکترعزیزم

من دوروزپیش دکتربودم ازدکترپرسیدم گفت ایت درداطبیعیه تواین هفته هاچون منم مثل شمااین دردارودارم

سلام طبیعیه این دردامنم اینجورم

استراحت کن بیشتر اره علایم زایمان زودرس

عزیزم من اینجوربودم به دکترم گفتم گفت قرص ایزکسوپرین بخورتاحالاخوردی