۳ پاسخ

سلام، من اونجا بودم
خداییش خیلی راضی بودم، زایمانم یه هویی شد، چون کیسه آبم پاره شد و خونریزی کردم و اتاق زایمان فیزیولوژیک نرفتم، قرار بود شوهرم همراهم بیاد ولی نشد، دیگه من هم اجازه ندادم مامانم بیان داخل، با اینکه همراه نداشتم و اونطور که برنامه ریزی کرده بودم پیش نرفت، ولی خیلی راضی بودم خداروشکر.
زایمانمم سریع شد حدود دو ساعت از اول تا آخرش طول کشید

عزیزم اصلا نرو شوشتری اصلا رسیدگی نمیکنن خیلی برخوردشون با یه زن باردار بد هست من امروز دخترم یک ماهش شد من تو این یک ماه خیلی زجر کشیدم درست بخیه نکردن و وسایلشون کثیف بود بخیه هام باز شد و دوباره ۶ روز زجر دادن دوباره بخیه کردن بازم ب مشکل خوردم که دیگه نرفتم شوشتری رفتم مطب خصوصی تا بعد یک ماه بلاخره خوب شدم

منم شوشتری ثبت نام کردم بسکه تعریفش کردن،جاری خودمم اونجا بوده خیلی راضی بوده