۸ پاسخ

سلام بعضی بیمارستانا موقع بخیه قشنگ واژنو تنگ بخیه میکنن میشه مث روز اول😂😂😂

نه اصلا اینجور نیست و مثل قبل زایمان.. قدیم اینجور بود الان چون بخیه میکنن مثل قبله و تغییری نمیکنه

نه عزیزم دوباره مثل اول میشه چه بسا بهترم میشه

تو زایمان اول مشخص نمیکنه ولی از دومی به بعد گشاد میشه مثل اولش ک نمیشه،شما الان مثل شب عروسیتون هستین ن،خوب اینم نمیشه دیگ

منم همین مشکلو داشتم ک نکنه گشاد بشه و همسرم ازم سرد بشه و... کلی استرس داشتم و حتی بهش گفته بودم اگ گشاد بشه و ازم سرد بشی میکشمت😂😂😂 ولی اصلا اصلا فرقی نکرده از قبل هم بهتر شده

ن عزیز بستگی ب مراقبت خودتون هم بعد زایمان داره.مثل استفاده از توالت فرنگی زیاد باز ننشستن با عرض معذرت..

بستگی به کسی که بخیه میکنه داره😅خودت هم باید خیلی مواظب باشی چون ممکنه عفونت کنه و زخمت باز بشه و ترمیم لازم بشی

واژنت به حالت اول برمیگرد چون بافت ارتجاعی داره وبه حالت اولش برمیگرد ه ودرصورتی به حالت اولش برنمیگرد که یائسگی شوی وان هم بافتش کاهش میاید