۴ پاسخ

شایدم براتون جمع اوری ادار بیست و چهار ساعته هم نوشته

چن هفته ی؟اگه هف ماهت هست احتمالا نوشته ازمایش ادار ساده اس چیزی نیست

سلام عزیزم آزمایش دفع پروتئین یه آزمایش ۲۴ ساعته هستش که یه دبه بهت میدن از ۷ صبح که اولین و ادرار و انجام میدی باید بریزی دور از ادراد بعدیت شروع کنی بریزی توی اون دبه تا فردا صبح مثلا ساعت ۷ که دوباره اولین ادرارتو انجام میدی هرچی توی ۲۴ ساعت ادرار داری باید بریزی توی اون دبه جز اولین ادرارت

بله براتون نوشته ازمایش ادار و کشت ادرار که شامل دفع پروتیین داشته باشید مشخص میشه