۸ پاسخ

عزیزم آب مایعات زیاد بخور فقط

آب روزی ۸لیوان بخور

خب پیاده روی زیادبکن چهاردست وپابرو.که‌زودتربیاددنیا

مایعات زیاد بخور .استراحت کن و حتما با پزشکت مشورت کن

اب زیاد بخور گلم من تو نت خوندم اب دور بچه کم هس ..باید اب زیاد بخوری در طول روز

و چون جای بچه تنگ شده حرکاتش کم میشه جای نگرانی نیس اگه درد نداری اگ با شیرینی خوردن جواب نمیده ی لیوان آب خنک بخور

عددش چند بوده عزیزم ۱۰سانت خوبه واسه اب دور بچه تواین هفته بعد هندونه خیلی کارسازه بخور و فقط استراحت کن ب پهلوی چپ

عزیزم حتما برو دکتر متخصص بررسی بشی
زایمان من 37/5روز بود تازه بچه مدفوع هم کرده بود که بناچار سزارین شدم.
دوتا کمپوت گیلاس بخور که اگر خواستن تست حرکت جنین بگیرند ازت درست دربیاد