۳ پاسخ

حتما عزیزم فشارت بالا و پایین میشه چون منم تپش قلب زیاد داشتم کپسول اکسیژنم استفاده میکردم وزنمم بالا بود نفسم بند میومد تپش قلب میگرفتم با دکترت در میون بذار

با توجه به اینکه قلب توی ماه های اخر بارداری کمی بزرگتر میشه تپش قلب می تونه طبیعی باشه
اما اگه تپش قلب طوری هست که باعث سرگیجه یا تهوع میشه حتما به پزشکت بگو

منم هم خودم هم جنین بال اس دکترم گفت گرمی اصلا نخور استرس نداشته باشی خوب میشی من برات تپش قلب بالای جنین هفته سی و هفت زایمان میکنم