۱۳ پاسخ

یه بی بی چک‌دیگه به یه اسم دیگه بگیر دوباره امتحان‌کن

سلام عزیزم ممکنه تست درست نباشه بری ازمایش خون بدی مطمئن میشی
من خودم با بیبی جواب نگرفتم چون زود بود هنوز و بتا خونم پایین بود

سلام یک خط پررنگ ویک خط کمرنگ یا پررنگ دیگه نشون میده که بارداری

مبارکه هفته چندم هستی تستت مثبت شده ؟؟بله شماباردارین بعدظهربروآزمایش بده خیالت راحت بشه وبعدبرودکترتحت نظربشی😍😍😍😚😚😚👏👏👏👏👏👏👏

بیبی چک نهاااایتا تا یه رب اعتبار داره
بعد از یک رب اگ‌ چیزی نیومد ینی نه منفیه

نه عزیزم این منفیه منم یه بار زدم اینجپری افتاد فرداش رفتم ازمایش منفی بود کلی هم الکی امیدوار شدم اگه حامله باشی بعد دوهفته باید خط پررنگ همون دیقه ی اول بیفته.حالا باز میخوای یه دونه م بزن خیالت راحت بشه

مارکش چی بود .مارکvivereزیادی خوب نیس یعنی نتیجه رو دقیق نشون نمیده

عزیزم معمولا تا پنج دقیقه اگه دوتا خط یکی پر رنگ و یکی کمرنگ یا هر دو پر رنگ اورد مثبته شما یه بیبی چک دیگه استفاده کن..پریودیت ممکنه از چیزای مختلف باشه که عقب افتاده

عزیزم بی بی چک حدود ۱۰ دیقه اعتبار داره اگه تو این زمان جوابی مشخص نبوده درست نیست.یه مارک دیگ رو امتحان کن

منم بی بی چک ک زدم همینجوری کمرنگ بود ی دوهفته بعدش رفتم دکتر اصلا ازمایشم واسم ننوشت گفت ک بی بی چکااا خودشون حکم ازمایش دارن سونو واسه تشکیل قبل دادم 😍انشالله ک شمام بارداری😘

خوبی عزیزم ایابارداربودی آخه من چندتابی بی جک میزنم مثل مال شماست

ن عزیزم نیس همون موقع باید دوتا خط قرمز یا یکی پررنگ یکی کمرنگ باشه
اگ مطمئنید ک بذارید بعد بازم تست بده

سلام فکر نکنم باردار باشی بعد از دوهفته عقب افتادن پریود هر دو خط سریع ظاهر میشن و هر دو پر رنگ هستن
شاید هم بی بی چک خراب باشه دوباره امتحان کن