۹ پاسخ

بچه تا چهل روز زرد بعد چهلم خودش کم کم خوب میشه فقط اگه میخوای رنگ پوستش زرد نمون چیزای خنک بخور خودت ترتجبین شیر خشتم بده صبح به صبح دوتا قاشق به پسرت یا میتونی سه روز شیرت قطع کنی بهش شیر خشک بدی بعد سه روز دوباره شیر خودت بده زردیش برطرف میشه من این کار کردم نتیجه گرفتم

عزیزم صورتشو با پنبه آعشته به عرق کاسنی بشور. برگ کلم و بجوشون و بزار ی کم خنک بشه بزار روی صورتش. اینا زردی و میاره پایین. شیرخشت و ترنجبین هم خودت بخور هم به پسرت بده بخوره.منم زردی پسرمو با اینا اوردم پایین و خوب شد

تقریبا تا 2روزگی شاید باشه ولی کم کم میره سعی کن شیرزیاد بدی بهش تندتند ادرار کنه شیرخشت هم خودت بخور یه سی سی هم به بچه بده

سلام هواست باشه دستگاه زودمیاره پایین زردیو اما بعداز دستگاه زودم میره بالا تندتند چک کن زردیشو

قطره بیلی ناستر بگیر بده همون شیر خشت هست پسرمنم زردی داشت دادم زود خوب شد

دختر منم وقتی گذاشتیم تو دستگاه رنگ بدنش خوب شد ولی چشماش تا چهل و پنج روزگیش زرد بود.دکتر گف دیگه مشکلی نیست براشون حالا چهل پنجاه روزم چشماشون زرد باشه چیزی نیست

از داروخانه امگا بخر یا سوزن سوراخ کن بریز دهنش دو قطره هر روز

تا 40 روز ترنجبین و شیر خشت و عرق کاسنی بخور تند تند شیر بده

اب قندبده.کمی صورتش وچشاش زدی داشت اب قندزیاددادم خوب شد