۵ پاسخ

وایییی من اسمشم میارن میترسم نمیدونم چرا بدم میاد

نه طبیعیه ،منم ۵ماهه گذاشتم ماههای اول خونریزی خیلی شدید داشتم ،ولی الان خیلی بهتره

اگه خونریزیت شدیده یعنی بهت نمیسازه باید بری معانیه دکتر ببینه اگه دید نمیسازه واست برش میداره.منم یکماه پیش گذاشتم خیلی خوووووب بود ن دردی ن خونریزی ولی فک کنم کار سنگین انجام دادم اومده بود پایین ده روز ک شد گف بیا معاینه رفتم گف اومده پایین باید درش بیاری.منم در اوردم یا رحمم قبولش نکرده بود یا کار سنگنین انجام دادم ک اومده بود پایین

نه گلم طبیعیه تازه ازالان دفعات بعدی پریودیت هم خونریزیت بیشتراز اوله مشکلی نیست

عزیزم فکر کنم برات بد گذاشته من تا حالا تجربه گذاستنشو نداشتم چون طبیعی جلوگیری میکنم