۵ پاسخ

جفت قدامی باشه دیرتر لگداشو حس میکنی و یعنی جفت جلوی رحمه صدای ضربان قلبشم سخت تر شنیده میشه جفت قدامی ضرریم نداره ولی اگر احیانا خدایی نکرده روی دهانه رحم بیفته خطرناک میشه و سزارین رو خطرناک میکنه و اگر بخوای سزارین یا طبیعی بشی فرق نداره هردوش احتمال خونریزی خیلی زیاده اوناییم ک جفتشون قدامیه اگر دکتر براشون امینیو سنتز بنویسه خیلی براشون ریسک داره چون هم ممکنه پارگی غشای آمینیو تیک داشته باشه هم خونریزی
انقباضات و کمردرد تو این جفت برای مادر جنین چندبرابره کساییم ک قبلا سزارین شدن و این بارداری دومشون و جفتشون قدامیه خدایی نکرده اگر جفت روی خط بخیه قبلی باشه باعث چسبندگی جفت میشه،جفت قدامی هم ک تحتانی باشه خطر سقط جنینش خیلی بالاست سایر خطرات جفت قدامی هم فشار خون بالا تو بارداری،دیابت بارداری،جدا شدن جفت،مرگ جنین داخل رحمی،تاخیر در رشد و ایست قلبی جنینه

سلام
عزیزم جفت قدامی فقط حرکات بجا و دیر ترو کمتر متوجه میشی چون جفت جلوی شکمت در غیر اینصورت جفت قدامی خیلی عالیه شکمتم کوچیک نشون میده
گرید ۱اینکه تازه اول بارداریته جنین خیلی کوچیک عزیزم.

جفت قدامی یعنی از بیرون که به شکم نگاه میکنی اول جفته بعد جنین وگرید اون از ۱تا۳ هست گرید ۱ یعنی جفتت جوانه و گرید ۳ یعنی جفت پیره مال شما ۱ یعنی جوانه و خوب کار میکنه

تو اینترنت سرچ کنید کامل توضیح داده

سلام به منم تو سیزده هفته گفتن که جفت در ناحیه قدامی قرار داره ینی خطرناکه ؟