سوال های مرتبط

مامان فاطمه خانم مامان فاطمه خانم ۱۶ ماهگی
* 🚼دستورالعمل شروع و نحوه مصرف #قطره_آهن برای کودکان و شیرخواران

🔸برای کلیه شیرخوارانی که با وزن طبیعی متولد می شوند ( اعم از کودکانی که با شیر مادر و یا شیر مصنوعی تغذیه می شوند) دادن قطره #آهن از پایان #شش_ماهگی و یا همزمان با شروع تغذیه تکمیلی تا پایان 24 ماهگی به میزان روزانه حداکثر 15 میلی گرم آهن المنتال ( خالص ) معادل حداکثر 15قطره آهن در روز توصیه میشود .
🔸در صورتی که بدلیل اختلال رشد کودک ، تغذیه تکمیلی بین 4 تا 6 ماهگی شروع شود . قطره آهن همزمان با شروع غذای کمکی به میزان 15 قطره در روز باید به شیر خوار داده شود .
🔸برای همه کودکان نارس و نیز کودکانی که وزن تولد آنها کمتر از 2500 گرم باشد از زمانی که وزن آنها به دو برابر وزن هنگام تولد رسید یا از دو ماهگی (هرکدام زودتر حاصل شود) قطره آهن شروع شود".برای این کودکان میزان آهن 2میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن محاسبه میشود.
🔸 قطره آهن را بین دو وعده شیردهی به کودک بدهید
🔸قطره آهن را در عقب دهان شیرخوار چکانده و سپس مقداری آب به او بدهند تا از تیره شدن رنگ دندانها جلوگیری شو د
مامان امیررضا مامان امیررضا ۱۵ ماهگی
❤️دندان درآوردن موجب کاهش وزن کودک میشود

🔻زمان #دندان_درآوردن ، کودک اشتهای خود را از دست می‌دهد؛ علت اصلی بی‌اشتهایی احساس ناراحتی است که کودک در زمان دندان درآوردن در ناحیه لثه تجربه می‌کند.
این ناراحتی اغلب ۴ روز قبل از دندان درآوردن آغاز می‌شود و تا ۳ روز بعد از درآمدن ادامه پیدا می‌کند
🔻با از دست دادن اشتها، کودک دچار کمبود آب می‌شود بنابراین تا حد امکان میزان مصرف آب را به کودک افزایش دهید
🔻مسکن‌های خوراکی از جمله استامینوفن در کاهش درد دندان در آوردن موثر است، میزان این مسکن تعداد قطره دوبرابر وزن نوزاد است یعنی اگر نوزاد ۸ کیلو وزن دارد میبایست ۱۶ قطره به نوزاد استامینوفن بدهید میتوانید هر ۴ الی ۶ ساعت تکرار کنید و نباید بیش از ۳ روز به نوزاد داده شود
🔻غذای سرد مانند ماست یا میوه سرد، می‌تواند ناراحتی دندان درآوردن را کاهش دهد
🔻قبل از اینکه به کودک غذا بدهید، دندانگیر خنک به او بدهید تا با فشردن آن از درد دندان خود بکاهد.
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۲ ماهگی
رفلاکس و علائم آن چیست؟؟؟


این فرایند در اغلب نوزادان بین 2 تا 4 هفتگی شروع می شود، ومعمولا”در 4 یا 5 ماهگی به اوج خود می رسد. وبعد از آن در بیشتر موارد سیر نزولی دارد. اکثر نوزادان در یک سالگی خوب می شوند، ولی ممکن است در بعضی ازکودکان تا 2 سالگی ادامه داشته باشد. ویا اینکه درتعداد بسیار کمی از کودکان این فرایند طبیعی نیست ونیاز به دارو ومراقبت های پزشکی دارد
اگر فرزندتان به طور طبیعی وزن می گیرد واز لحاظ شیر خوردن مشکل ندارد واغلب شاد وخوشحال است، نباید نگران ریفلاکس باشید، زیرا تحقیقات نشان می دهد که معمولا” رفلاکس در اواخر اولین سال تولد خیلی بهتر می شود، واز شدت آن بسیار کم می شود.
🚫استفراغ خیلی زیاد
🚫وجود خون در مدفوع
🚫بد اخلاقی وبی قراری غیر طبیعی
🚫کمبود وزن وبی اشتهایی زیاد
🚫مشکلات تنفسی وسرفه شدید
🚫عفونت گوش
هر کدام از نشانه های بالا می تواند از علائم بیماری های دیگری به غیر از ریفلاکس باشد. درنهایت اگر احساس کردید که ممکن است فرزندتان این بیماری را داشته باشد، به پزشک متخصص کودکان مراجعه کنید.