۱۱ پاسخ

مواظبش باش اما واقعا نمیشه بچه رو به خودمون ببندیم این ضربات اشکالی نداره

نبايد بزارى سرش بخوره بايد مراقبش باشى بعضي وقتا خدايى نكرده همه چيز به خير نميگذره
پسر منم همينطوره ولى همش دنبالشم

سلام. عزیزم سعی کن زمین رو با پهن کردن پتو و لحاف نرمتر کنی و یه دونه از این محافظ های سر بگیر تنش کن ولی خییییلی باید مواظب این وروجکها بود

با روسری یه بالشت کوچولو ببند ب کمرش

نه عزیزم بیشتر مواظب باش تا وقتی که بتونه تعادلشو حفظ کنه ما بچه ی یمی از فامیلمون تحرکش کم شده بود برده بودن دکتر گفتن سرش ضربه خورده خون توی سرش لخته شده الان می برن دکتر و کاردرمانی

عزیزم یه بالشتکه عروسکیه پشت بچه میزارن،مثل کیف کوله بند داره واسش بگیر خیلی به کارت میاد من از زمان نشستنش گرفتم راحت بودم فقط چپ و راستش رو مواظب بودم

یه بالشتایی هست شبیه کوله پشتی که محافظ سرشون هست حتما بخر

باید مراقب باشید .بهتر ضربه گیر براش بگیرید ..یا جاهایی ک امکان داره ضربه بخوره ..مثل اطراف میز رو ضربه گیر نصب کنید ..

پسرمنم انقد میخوره زمین ازرومبل و تخت میفته
ولی بایدمواظب باشی بذارش روروئک

گلم باید حواست باشه سرضربه بخوره خطرناک ، پسر منم آروم نمیشینه مبل رو میگیره راه می‌ره عرض مبل من یه پتو گلبافت رو دو لا زیر مبل پهن کردم اگر خورد زمین کمتر اذیت بشه

سلام عزیزم دخترمنم عین پسر شماست