۴ پاسخ

عزیزم اولا خطرناک نیست بچه بعد واکسن بیشتر میخابه چون قطره استامینفن خواب اور وباید ازش مراقبت کنی..قطرشو سروقت بدیو وکمپرس سردوگرم بزاری..دومااا بهداشت به هیچ عنوان قبول نمیکنه واکسن عقب بیوفته.. حتی یک روز ..حتی الان بخش نامه اومد باوجود سرماخوردگی هم واکسن رو نه عقب بندازین نه جلو دوست گلم

سلام اگه میتونی سفرتو چند روز عقب بنداز خدایی نکرده ی موقع تو راه تب میکنه تو ماشینی اذیت میشین

اگه میتونی مسافرتتو عقب بنداز چندروز، بایدتوخونه بهش هر4ساعت قطره استامینوفن بدی، قنداقش کنی و کمپرس سردهم براش انجام بدی

قطره استامینیفن ک حتمن بایدداشته باشی دماسنج باخودت ببرمواظبم باشی تب نکنه