۱۰ پاسخ

من تازه وارد ماه نهم شدم بعضی موقع ها کمردرد میشم استفراغ میکنم نفسم تنگ میشه نباید زیاد غذا بخوری

کمر درد دارم هیچ جوره آروم نمیشه. واژنم یه درد خفیفی دارم لگنم درد میکنه. نمیتونم پیاده روی کنم. خوابم به هم ریخته. اسید معدم همش گلومو میسوزونه

من ی هفته دیگه زایمان میکنم لگنم دردمیکنه کشاله رانم شبا درد میکنه همش خسته ام .لگن خیلی فشار میاد بش

سلام . کشاله رانم خیلی درد می کنه و خسته میشم سرگیجه می گیرم ؛ مشکل خواب هم که دارم

من ۵ روز دیگه زایمانمه تا امروز خوب بودم امروز یکم راه رفتنم مشکل شده احساس میکنم باسنم خیلی سنگین شده

سلام من تاز وارد نه ماه شودم هیچ فرقی نکردم فقط بچم کم تکون میخوره

تپش قلب.سنگینی.نقس تنگی

سلام منم کمر درد خفیف دارم اگه پیاده روی کنم یا زیاد سرپا بمونم بیشتر میشه. صبح ها که میخوام بلند بشم خیلی سخت سرپا میشم مخصوصا تو ناحیه واژن و کشاله ران دردعجیبی دارم همش هم دوسدارم بخوایم کمی هم بدخلق و زود رنج شدم . توکل برخدا

شبا دائم درحال اب خوردن و دسشویی رفتن😥

من هفته ۳۶ هستم یعنی رفتم تو نه ماه؟؟