۱۵ پاسخ

ببین عزیزم من ۹ شهریور تو ۳۵ هفتگی زایمان کردم . ۵ روز قبلش آمپول بتا رو دو شب پشت سر هم تزریق کردم. بعد دومین آمپول جنین دیگه تکون نخورد حتی ی حرکت . منم به گفته ی بقیه فک کردم طبیعیه اما روز سومین روزی ک تکون نخورده بود رفتم بهداشت قلبش میزد رفتم متخصص سریع نامه ی بستری نوشت بعد دو ساعت از نوارقلب جنین منو بردن واسه سزارین . بچه افت شدید ضربان قلب داشت . وقتی دنیا اومد احیاش کردن نفس نداشت تو شکمم پی پی کرده بود ولی خداروشکر نخورده بود . ۱۳ روز تو nicu بستری بود. الانم الحمدلله سالمه .
اینا ر و نگفتم که بترسی فقط به همه پیشنهاد میکنم جدی بگیرن قضیه رو . خدا به روی من رحم کرد

هفته۴۰ بچه کامله دیگه برا چی زدین؟
دکتر من ک نگفته بزنم

منم بتامتازون زدم دیشب تکوناش کند شد

من زدم تو هفته 29 چون بچه پایین بود تا دوروز بعدش حرکاتشو حس میکردم رفتم صدای ضربان قلبشم شنیدم ولی از دیروز حرکاتشو حس نمیکنم

دکتر بهم گفت 3 تا صبح بزن 12 ساعت بعدش 3 تا عصر بزن میترسم خیلی دوقلو دارم

سلام چه خبر؟ نی نی چطوره؟ گفتی بعد آمپول تکون نمیخوره رفتی دکتر؟

من امشب زدم فعلا که تکون میخوره .نگران نباش طبیعیه کم بشه تکوناش

رفتی صدای قلبشو چک کنی یا نه ؟چون میگی حرکتشو حس نکردی و اخرای بارداریته خطرناکه برو یه چک بکنن بچه رو

بعد چرا حالا بتا زدی اونو توهفته بیست وهشت الی سی و سه میزنن که بچه زود دنیا اومد ریش رسیده باشه مال شما که سی وشش کامله حتی میتونی یه هفته دیگه زایمانش کنی

طوری نیست بتامتازون تا هفتادو دو ساعت حرکت بچه رو کند میکنه یا کلا بی حرکت میشه فردا خوب میشی نترس

خب به دکترت بگو ...برو برات سنو یا نوار قلب بنویسه عززیزم پشت گوش ننداز انشاءلله که چیزی نشده

ولی شما که دبگه هفته ی۳۶ هستی ریه کامله چرا بهت داده پس؟؟؟؟ دکترم گفت بزنی حرکت بچه کم‌میشه چون خواب الود میکنه جنین رو

سلام گلم
برای منم تو هفته ی ۲۸ نوشت چون انقباضات داشتم گفت ینا رو بزن اگه زایمان زودرس داشتی ریه های بچه برسه کامل بشه

ببخشین امپول بتامتازون مال چیه؟

نگران نباش مال امپوله بعددوسه روزبازعادی میشه