۸ پاسخ

سلام میگن از همون ماه پنجم به بعد .ولی بستگی به کوچولوتون داره بعضیا دیرتر تکون میخورن

منم ماه پنجم اولش خیلی سخت میشه تشخیص داد مثله اینکه نبض میزنه تو دلت بعد شکمت یه گوشه قلمبه میشه واسه من تا الان اینجوری بوده هفته ۲۰ ام

سلام عزیزم
از ۲۰ هفته به بعد ولی دوقلو یا چند قلو زودتر حس میکنن
یعنی کامل واضح دیگه
من ۲ روز قبل حرکتشونو دیدم از شکمم
ولی ۲۰ هفته تا ۲۴ هعته دیگه صدرصد متوجه میشی

ازهفته بیست حرکاتشوحس مبکنی

سلام عزیزم بستگی به جفتتون واینکه بارداری چندمتونه وچربی شکمتون چقدر داره اگه جفتتون قدامی باشه دیرتر متوجه میشین بارداری اولم دیرتر میفهمین واگه چربی شکم زیاد باشه دیرتر متوجه میشین من خودم 17هفته و 6روزم بود واسه اولین بار متوجه شدم.

منم نوزده هفته حس کردم

مثل نبض میمونه بعضی وقتا ام یه گوشه شکمت توپ میشه زیر دلت

اکثرا از 18 تا 20 هفته متوجه حرکات میشن
من خودم سر هر دو پسرم از اول که مثلا چهارپنج هفتم بود حرکاتشونو میفهمیدم و حس میکردم