۸ پاسخ

با شامپو بچه بشور خشک‌کن کالاندولا و وازلین کودک بزن پوشکو عوض کن باز بذارش

ادیب درم بزن عالیه

عزیزم پماد زینک اکساید عالیه
میتونی پماد ان ان رو با کالاندولا مخلوط کنی و بزنی خیلی خوبه اگه الان دسترسی نداری به اینا روغن نباتی هم خوبه سعی کن تو طول روز یکم باز بزاریش

ما ازداروخانه کرم میگیریم ترکیبیه دکترش خودش ترکیب میکنه واقعا عالیه شب میزنم فرداش خوب میشه از اولش از اون استفاده کردم

پماد ان ان بزن .وازلین بی بو هم خ.به. ولی مدام جاشو عوض کن باشامپو بچه مدام بشورش بعد پماد ان ان روزی سه بار بزن بعد هردفه جاشو عوض کردی پماد کالاندولا زینک زیاد بزن

عزیزم پماد اِن اِن عالیه ولی فقط تا زمانی که سوختگی داره بزن

زینک اکساید واقعا عالی و موستلا ولی گرون . به نظرم زینک اکساید ایروکس همون کارایی موستلا رو داره

عزیزم به جز کرم که من زینک میزدم پسرمو خیلی باز میزاشتم،شب تا صبح و تو روز هم هر سری می‌بردم دستشویی بعدش تا نیم ساعت باز گذتشتم،طی سه روز خوب شد