۷ پاسخ

یعنی بهترین روش هست واسه آرامش نوزادحرف نداره من بدون استثناپسرم روشبهاقنداق میکنم حتی روزکه خوابه دیگه نمیترسه ازخواب بپره ببداربمونه الان دیگه عادت کرده

ب نظر من نیاز نیس،چون خیلی کاربرد بیخودیه من 3تا بچه دارم هیچکدوم هم نکردم،مشکلی هم شکر خدا ندارن

برای اینکه راحت تر بخوابه خوبه، چون نوزاد روزای اول شناختی از دست و پای خودش نداره به محضی که تکونش میده میترسه و گریه میکنه ، من دخترم رو تا دو ماهگی هر از گاهی قنداق میکردم .

سفت نباشه مشکلی نیس

من تاالان ک دخترم شش ماهشه روزایی ک بی قراره نمی تونه بخوابه بایه روسری بزرگ یاشال می بندمش خیلی راحت میخوابه

سلام خیلی خوبه. بچه راحت لالا میکنه

من دخترمو2ساعت ظهرو شبا تا صب قنداقش میکنم راحترمیخوابه سفت باشه بهتره دست و پاش ازخستگی در میان