۵ پاسخ

سلام عزیزم فقط برای نوزادان نارس نیس و هر نوزادی میتونه مصرف کنه. دکتر پسرم تایید کردن شیر خوبیه برا وزن گیری

مامانا برای رفلاکس هم خوبه چون دکتر مقدادی بهم گفت بدم آقام میگه با شیر ببلاک آی آر قاطی کن اگر برا رفلاکس خوبه چرا قاطی کنم رفلاکس و آلرژی خیلی شدید داره حساسیت داره به پروتئین گاوی کس می‌تونه راهنماییم کنه چکارکنم

سلام شما استفاده کردی خوب بود؟

سلام اینجا کسی از سمیلاک استفاده کرده جواب گرفته؟؟

سلام دختر من داره مصرف میکنه. مخصوص نوزادانی که زود به دنیا میان و نوزادان زیر یکسال که خوب وزن نمیگیرن با شیر مادر هستش. من با سرلاک قاطی میکنم به دخترم میدم خیلی هم خوب جواب داده