۵ پاسخ

یه ویروسه بنام رزئولا است اول چند روز تب بعدم میریزه بیرون کم کم خ؟ب میشه فقط باید تبش کنترل شه

سلام عزیزم مال تبش منم الان دخترم همینطوره بردمش دکتر صبح تب تو دل که داره زده بیرون اشکالی نداره بهتره زده بیرون اینجوری تشنج نمیکنه ولی سیتریزین صبح و شب بهش بده ک نخاره و پاماددرمالیفت بگیر از داروخانه بدنشو چرب کن

عزیزم پاماد درمالیفت بگیربراش

چون تب داشته الان بدنش دونه گرمی زده

بچه منم دقیقا اینجوری شد دکتر گفت یه ویروسه و این مراحل اخر بیماریه طی دو روز آینده. این دونه ها هم میره