۴ پاسخ

سلام گلم من در کنار شیر خودم شیر خشک هم به بچم میدم البته من بخاطر اینکه شیرم کم بود دکتر شیر خشک برای پسرم تجویز کرد بچتون و ببرین متخصص تا بگه چه شیر خشکی بهش بدین شیر نان خوبه ولی امکان داره به بچتون نسازه

سلام عزیزم من شبا به پسرم شیرخشک میدم دوبار بهش میدم در طول شبی که میخوام بخوابم, شیر خشک نان بهش میدم, باید ببینی بهش میسازه یا نه

سلام ،
من از ده روزگی میدادم، اوایل آپتامیل گرفتم که پسرم یبوست گرفت با این شیر، شیرش رو عوض کردم و الان نان 1 میدم و راضیم، من یه روزایی یک بار در روز میدم و یه روزایی دوبار در روز و هربار هم حدود 80 سی سی.

من هردوتاش بهش میدم