۷ پاسخ

مادرا لطفا تا مادری میگه بچه ام میاره بالا نگین رفلاکسه .رفلاکس هزارتا علائم دیگه هم داره و مهم ترینش وزن کم کردن یا وزن نگرفتن کودکه .کم خوابی .بی قراری .دهنش مثل اینکه ادامس داره میخوره بهم بزنه .چیز ترش انگار میاد تو دهنش ......و هزارتای دیگه

نه عزیزم هر بالا اوردنی رفلاکس نیست.اگر وزن کم کنه یا زیاد نکنه رفلاکسه.معده اش هنوز خیلی کوچیکه و حجم شیر شما زیاد .کم کم بهش بده یا فاصله کمتر .یا اگر سینه ات خیلی شیر داره و با فشار زیاد وارد معده بچه میشه بدوش اولش که سینه ات سبک بشه بعد بهش شیر بده.و دمنوش رازیانه واسه صاف کردن شیرت بده .و اجیل و مواد غذایی غنی زیاد نخور شیرت سنگین باشه

آره عزیزم رفلاکس همینجوره ببرش دکترگناه داره اینجوروزنش کم میشه

بله علائمش اینم هست

سلام مامانا
امروز پسرم رو‌بردم دکتر، با علائمی که به دکتر دادم گفتن شاید رفلاکس باشه ، سونوگرافی داد، سونو رو‌که انجام دادم گفتن ویروس هست که شبیه به رفلاکس با بالا آوردن شیر و حالت جویدن در دهان نوزاد خودش رو نشون داده .

دختر من با وجود اینکه تمام این علایم داشت ولی وزنش خوب بود و کم نکرده بود دکتر گفت رفلاکس نیست و بهش دارو خدااااا روشکر نداد و بعد اینکه دوماهش تمام شد کم کم خوب شد و من پشت دست اون اقای دکتر میبوسم که انقدر فهمیده که الکی به دخترم دارو نداد.دخترم انچنان استفراغ میکرد که تشکش هم خیس میشد .و با فشار زیاد از بینیش هم میومد بیرون.و دکتر گفت طبیعیه معدشون کوچیکه و شیرت زیاد و سنگین

بله همينطوره