۵ پاسخ

بله عزيزم حتما بايد بري حموم خودت رو شستشو بدي.بلافاصله با سشوار بخيه هاتو خشك كني

عزیزم بخاطره التهاب سینه اته از روز اول میتونسی بری حموم زیر آب گرم یه عالمه سینه هاتو ماساژ بده اومدی بیرون هم حالت ورز دادن خمیر سینه ها تو ماساژ بده اگه مرکزی بهداشتی هم نزدیک خونه ات هست برو با شیر دوش برقی شیرتو کم کن البته قبلش کارای که گفتمو انجام بده

اره حتما برو حموم ولی نزار سردت بشه، به سینه ات هم شیر خودتو بمال هر دفعه که تموم میشی خوب میشه من بچه ام میره تو چهار ماهگی هنوز سینه ام درد میکنه نوکش

آره میتونی بری شیر خودتو بمال نوک سینه هات دیگه زخم نمیشن

بعد زایمان حتما باید دوش بگیری یعنی تو این ۶ روز نرفتی