۵ پاسخ

مشکلات گوارشی همچون اسهال با و یا بدون خون، استفراغ، یبوست، ریفلاکس، ریفلاکس پنهان، کولیک، درد در هنگام بلععلائم گوارشی در بیشتر از 60 درصد افراد مبتلا به این عارضه مشاهده می شود.مشکلات تنفسی مانند سرفه های پایدار، صدادار بودن تنفس و آبریزش از بینیبیشتر از 30 درصد از نوزادان مبتلا به این بیماری دچار علائم تنفسی هستند.مشکلات پوستی مانند کهیر، اگزما، تورم لب ها و پلک، خشکی و خارش پوست.علائم پوستی در بیشتر از 70 درصد نوزادان مبتلا مشاهده می شود.علائم کلی آلرژی مانند بیحالی، اختلالات خواب، شوک آنافیلاکسی و گریه های تسکین ناپذیر

گریه های تسکین ناپذیر و تمام نشدنی از رایج ترین نشانه های این عارضه هستند در حالی که شوک آنافیلاکسی از نادرترین آنها است.

دل درد
دونه رو صورت یا بدن
دم مقعد قرمز ترک ترک
بالااوردن شیر بی قرار

بزرگترین نشونش تو مدفوع،خون دیده میشه و اگه بعد از خوردن ماست یا شیر .....رو بدنش دونه بزنه و دل درد بگیره

تو مدفوع رگه های خونی هست، صورت یا بدنش اگزما میزنه

مامانا جواب بدین سوال منم هست 🤔