۱۳ پاسخ

بعله من استفاده میکنم. من یه مدت چون پاهای پسرم خط میافتاد پوشک یه شماره بزرگتر خریدم پاهاش کاملن پارانتزی شد چون دستشویی که میکرد مای بی بی لای پاش باد میکرد و پاهاش پارانتزی شد
دکتر گفت نگران خط انداختنش نباش. تو نسبت به وزن روی پوشک . پوشک استفاده کن

سلام خوبید بله من استفاده میکنم خیلی جادارتر و بزرگتر از ۴ هست حتما بگیرید چون ۴ کوچیکه که اذیت میشه

سلام آره من استفاده کردم یکم بزرگتر از چهار هست خوبه چون پنج خیلی بزرگ تره

سلام مامان اهورا جون,من برای فرانکم ۴پلاس استفاده میکنم فرقی انچنانی با ۴نداره,بازم جای کشش روی پای دخترم میمونه

4 پلاس مال 10کیلو تا 14 کیلو
صبا الان استفاده میکنه خوبه

اصلا هیچ فرقی نداره فقط پشتش بلنده من یه بستع ۳۲ تایی خریدم بغل پاشو زخم کرده منتظرم تموم شه برم مولفیکس بگیرم

ی ذره بزرگتره ولی خط میندازه

منم اینسری گرفتم پای دخترم خط میندازه قرمز میشه

سلام عصر خوش پوشک بچه کوکومی خیلی قیمتش مناسب سایز ۳ و۴ و۵ داره خیلی عالیه واحت امتحان کن حتما

من استفاده کردم یکم بزرگتره ولی بازم فایده نداشت پای پسرم قرمزمیشدسایز۵گرفتم خوب بود

منم میبندم. یخورده بزرگتره انگار. با چهار همین مشکل شمارو داشتم

خب ۵شو بگیر عزیزم منم واسی پسرم ۱شماره بزرگ ترمیگیرم

مگه بچت چندکیلوهس عزیزم؟؟