۹ پاسخ

درضمن اگه شکمش کارنکرده باشه همینطوری میشه چربش کنید دور ناف و‌دور مقعد تاتحریک بشه

سلام مطمئنید چیزی نخوردید که طعم شیرتون بد شده باشه؟و اینکه اصلا اشتباه نکنید چون اگ ب شیر خشک ادامه بدید دگ سینه رو نمییگیره گرسنش بشه حتما میگیره،،،بدوشید شیرتون رو و میوه هایی مثل گلابی بخورید طعم‌شیر خوب بشه

رفلاكس پنهان داره.

ببلاک آی آر میدی چون رفلاکس داره؟ احتمالا ب خاطر رفلاکسش شیر نمیخوره تو بیداری.

عزیزم پسرتون خوب شد؟ شیرتون رو گرفت؟ دختر منم تو بیداری سینمو نمیگیره

به نظرم رفلاکس داره

ازسردیجات ترشیجات اب بین و بعدغذادوری کن اویشن و خرما و سیاهدانه عسل و اسفند بخورید تاشیرتون طبعش گرم بشه رفلاکسش خوب بشه از اب و سرکه طبیعی رقیق هم میتونید به بچه بدید

بله ریفلاکس داره الان سه روز میشه نه شیر میخوره نه خوب میخوابه وقتی میخوام بخوابونمش زور میزنه گریه میکنه چکار کنم لطفا کمکم کنید

فکرکنم گوشش دردمیکنه.من دخترم اینجوری بود بردمش دکترگوشش دردمیکرد