۱۲ پاسخ

هرچقد باباش پول بده😆😆😆

یه دست اسپرت یه دست مجلسی جلیقه وکراواتوپیرهنش.ووسه دست توخونه ای یکی دودست هم خوشکل به تورم بخوره واسه دخترم هم چنددست خوشکل لباس عروس ودامن کوتاه وساپورت وازاین جورچیزا

پسرم دو دست لباس بیرونی داره ک تازست .من یه دست دیگ براش میگیرم با دو دست لباس تو خونه

دعا کن سالم باشند حالا تا عید

من فعلا چند دست تو خونگی خریدم ولی شیکنبرا بیرونم میشه پوشوند برد تا ایشاله نمردیم موندیم دو دست خوشگل یه دست پیش بندی یه دستم پیراهن ساپورت و کیف و کفش میگیرم براش

من واسه تولدش گرفتم.یکم بزرگ گرفتم ک عیدم بپوشه.۲.۳دست بلوز شلوار تو خونم میخرم

لباس خوونه خریدم سه دست ولی بیرونی نه نمیدونم چی بخرم

لباس خونگی خریدم برا عیدش ک جایی میره عوض کنه اما بیرونی نمیدونم چی بخرم

نهایت سه تا بلوز شلوار اونم

والا میگیم تا عید خیلی مونده ولی باید تو فکر بود خونه تکونی هم که هس

اینجور که داره پیش میره هیچی

من هنوز میدونم که یه دست لباس ست واسه خودم و دخترم میخرم بعد اون هم بچه به عید توجهی نداره هر ماه زود زود باید لباس خرید