۷ پاسخ

سلام بهش شربت گل بنفشه بده گیاهی خیلی خوبه من دخترم سرماخوردمثل دخترشماسرفه هاخشک میکردشبها بردم دکتراین شربت دادحرف نداره امتحان کن

لعاب به عالیه بهش بدی و بارهنگ کدو حلوایی هم خیلی خوبه سینه رو نرم میکنه

سلام عزیزم شنیدم شربت آیورا خوبع گیاهی هست داروخانه داره میتونین درموردش سرچ کنین قیمتش هم حدود 12 تومنه فکر کنم

سلام عزيزم دستگاه بخور سرد روشن كن خيلي عاليه

سلام بهش شربت گل بنفشه بده گیاهی خیلی خوبه من دخترم سرماخوردمثل دخترشماسرفه هاخشک میکردشبها بردم دکتراین شربت دادحرف نداره امتحان کن

گلم بهش اب ولرم بده بخوره شلغم درست کن نبات بنداز تو شلغم بده بخوره وسینه اش چربکن با روعن زیتون یه پارچه نخی گرم کن جوری که بچه رو نسوزنی برار رو سینه اش اسپند دود کن پیاز بزار بالا سرش ایشاالله خوب میشه نگران نباش

برو سراغ داروی عطاری