۵ پاسخ

خیلی زوده. تا هفته۲۲ الی ۲۵ باید صبرکنی. من اولین بار ۲۰ هفته حس کردم. ولی خیلیا ۲۲ تا ۲۵ ام حس میکنن. دکترمم گفته بود تا اون موقع طبیعیه

قانون ثابتی وجودنداره.من از ۱۷هفته تکون ها رو متوجه میشم ولی خیلی ها از ۲۱هفته.
یکی زودتر یکی دیر تر.سخت نگیرید🌷

من‌۲۱ بودم تازه یکم حس کردم هنوز خیلی زوده

الان ک زودههه ولی از هفته ۲۰ به بعد کم کم حس میکنی البته همه مثه هم نیستن اصن ممکنه همین یکی دو هفته دیگه حس کنین

سلام عزیزم من ک نوزده هفته هستم و هنوووز حرکتشو حس نمیکنم. خیلی هم تو فکرم