۶ پاسخ

منم دخترم اینجوری بود شاید سرماا خورده‌‌‌...دخترم موقعی ک سرما میخوره شیر بالا میاره ..موقعای دیگه خوبه حالش ..بالا هم نمیاره

پستونک برای بچه های رفلاکسی خیلی خوبه. باید میشه اسید معده شون پایین بیاد.

الهی بگردم.اگر شیر خودت رو میخوره لبنیاتت رو قطع کن. کم کم بهش شیر بده بعد هر شیردهی نیم ساعت صاف نگهش دار. یهو به مقدار زیاد شیر بهش نده. لبنیات و دلستر و نوشابه نخور تا یه مدت

دارو چی میدی بهش؟

عزیزم شیب دار بخوابونش کم کم شیر بده هی اروغشو بگیر که بالا نیاره

شیب دار بهش شیر بده و شیب دار بخوابونش بعد از شیر خوردن آروغشا بگیر و کم شیرش بده