۴ پاسخ

سلام عزیزم من بچم زردی داشت و بیمارستان بستری بود و اونجا مجبور شدم از شیر دوش برقی استفاده کنم و متاسفانه بعداز استفاده نمی‌دونم چرا حس میکنم شیرم کم شد و بچم الان سینمو نمیگیره و شیرم داره خشک میشه و مجبورم با شیشه بهش شیر یا شیر خشک بدم این تجربه من بود و نمی‌دونم درسته یا نه ولی بهتر با قاشق بهش شیر بدید ولی با شیشه ندید چون دیگه سینتونو نمیگیره

من شنیدم شیر فقط با مکیدن تولید میشه، با دوشیدن به مرور خشک میشه، دختر خاله خودم همین کارو کرد بعد چند وقت خشک شد

عزیزم سعی کن فقط با دست بدوشی بنظرمن هیچی مثل دست خوب نیست خوب ماساژ بده بعد بدوش کیسه آب گرم بڋار رو سینه هات تا روون بشه شیرت

سلام نه عزیرم من استفاده کردم خیلی خوبه شیرخشک نمیشه چون داری میدوشی