۵ پاسخ

دستشویی نکردن که مشکلی نداره عزیزم، استفراغش شیر صافه یا بریده بریده به صورت پنیرک؟ با جهشه ؟

تا پنج روز هم عادیه که دستشویی نکنه ولی اگه از پنج روز بیشتر شد خطرناکه

شاید آروغش رو نمیگیری چون نوزاد ما بین شیر دهی هم باید آروغش گرفته بشه من پسر خودم در طول هر وعده شیردهی چهار یا پنج بار آروغش رو میگرم.... وقتی آروغش رو نمیگیرم استفراغ میکنع

بایدببریش دکتررفلاکس داره. دکترداروهایی میده که آرومش میکنه.خودت هم بایدرعایت کنی ویه سری چیزهانخوری.حبوبات ونفخش وبگیر. قورمه سبزی _کوکوسبزی_ماکارونی_کباب کوبیده _انواع کنسرو_ماهی _انواع فلفل _خیار_گوجه_موز_تخم مرغ_کلم_کاهو اینانبایدبخوری. زیرسرش هم بلندباشه موقع خواب.زیادتکونش ندیدتوبیداری. توکریر نخوابونش. حتماهم آروغش وبگیربعدشیرخوردن

عزیزم رفلاکس داره بایدببریش دکتر دارومیده آرومش میکنه وگرنه ازاین بدترمیشه