۵ پاسخ

سلام میدونم پیامتون واسه ۳ ماه قبله . اما منم مشگل شما رو دارم . نی نی از دیروز دیونم کرده کم تکون میخوره. نوار قلبم گرفتم خوب بود اما بازم تکوناش کمه. شما چیکار کردین

یه غذای شیرین بخورید بعد به پهلوی چپ بخوابید.حرکات جنین تو دوساعت حداقل باید۱۲ تا باشه.اگه حرکت نکرد یاکمتربود به نظرمن بادکترتون تماس بگیرید.من شنیدم اگه حرکت بچه یهویی کم شده باشه احتمالا بندناف دورگردنش چرخیده خون رسانی بهش کم شده.انشالله که چیزی نیست

بازم نشون میده خداروشکر چیزیش نیس .ضربانم میگن نی نی سکسکه میکنه برا همینه .شاید خستس داره استراحت میکنه نگران نباش

عزیزم چیز شیرین بخور به چپ بخواب،بعدشم قرار نیست همش تکون بخوره حتما جاش خوبه داره استراحت میکنه کوچولو😍

ی چیز شیرین بخور ب چپ بخواب ایشالا حرکت میکنه مال منم دیروز کمتر شده بود طبیعیه