۱۰ پاسخ

عزیزم شیر خشک آپتامیل بده تلخه شیشه شیر هم اونت یا چیکو بخر شبیه سینه مادر سینه خودت رو ترک نمیکنه
شیر خشکای دیگه شیرینن بخوره یه مدت دیگه شیر خودت رو نمیخوره

نمیدونم فکر کنم مقدار زیادی بسته به هوش نوزاد داره. من برای دختر اولم اینکار رو کردم.بعد از یک هفته هر کاری کردم سینه خودمو نگرفت واسه همینه که واسه دومی اصلا ریسک نمیکنم. اگر مجبو نیستین لطفا این کارو نکنین

عزیزم شبا که گیجه خوابه بهش بدین اینجوری سینه خودتون ترک نمیکنه

چرا میخوای شیرخشک بدی؟
شیر خودتو تقویت کن شیرخودتو بهش بده
چون بچه کوچیکه امکانش هست یکدفه سینه رو ول کنه چون شیرخشک خوشمزه تره

من هرشب 90تا میدیم بهش وقتی که خوابه

من به بچه ام روزی یکبار شیر خشک میدم .موقع هایی که کار دارم یا شیرم کم میشه .بهش یه وعده شیر خشک میدم

چرا شیر خشک میخوای بدی وقتی شیر خودت سیرش میکنه شیر خشک بیشتر پف میاره تا وزن اضافه کردن
ممکنه مارک شیرخشک به بچه ات نسازه باعث نفخ یا یبوستش بشه

وعده ای که شیرخشک میدین باید کم باشه.من فقط شبا میدم که راحت بخوابه

سلام عزیزم وقتی که خوابه بهش بده تاسینتوهم ول نکنه

شیر خودتو بده فقط شیر خشک بخوره دیگه شیرتو نمیخوره. سینه همه ترک میخوره پماد آ د بزن وقتی شیر نمیخوره بعد که شیر خواستی بدی سینتو بشور بعد بده کم کمدخوب میشه