۹ پاسخ

استراحت کن.برا منم پایین بود ۲۰ روز بعد رفتم سونو کشیده بود بالا
اصلا چیز غیرقابل حلی نیست
درازبکش اکثر اوقات
وسیله سنگین بلند نکن
پله هم ک میدونی بالا و پایین نباس کرد
همییین
خوب میشی

عزیزم منم جفتم پایینه ولی اگه لکه بینی نداری اشکال نداره ولی سعی کن چیز سنگین بلند نکنی

سلام عزیزم من تو ان تی بهم گفتن جفتت پایینه قبلش ی خونریزی بد کردم.بهم شیاف پروژسترون دادن و استراحت مطلق ک بالا بره.تو هم دکترت بهت میگه چیکار کن

با بزرگ تر شدم رحم خودشو میکشه بالا. منم جفتم پایین بود دکتر حتی نگفت نزدیکی یا فعالیت نداشته باش.

منم جفتم گفت پایین. نزدیکی نباید داشته باشی واستراحت کنی.سنگین وسبک بلند نکنی. از توالت فرنگی استفاده کنی

منم بودم عزیز.استراحت کردم و خیلی رعایت کردم ولی باز ۲۲هفته برا جفت رفتم همونجا بود و دکتر گفت باید باز استراحت کنی.ولی نگران نباش فقط رعایت کن.میدونی دهانه رحمت چند میل هست؟

تو ان تی چی زده بود برات واسه وضعیت جفتت .استراحت نداشتی تا این مدت

عزیزم نگرانی نداره فقط استراحت کن برای من پایین بود و خیلی هم دل درد داشتم. دو سه هفته استراحت کامل کردم چون فعالیت زیاد داشتم. الان کامل امده بالا

عزیزم نگران نباش جفت منم پایین بود لکه هم داشتم دکتر برای ده روز شیاف بهم داد و گفت نزدیکی ممنوع اکثرا دراز بکش میره بالا.شکر خدا با سه هفته استراحت رفت بالا.