۸ پاسخ

برای وزنگیری اره ولی خب قندشم بالاس ولی چون هفته های آخرته بخور خوبه دلستر شیر رو هم زیاد میکنه دکترا میگن ماه اخر بخوری برای شیر دهی

اره عزیزم خیلیا میگن ولی تلخش.چون شیرینش قندبالا میبره.بستنی.کباب.قارچ کبابی .کوبیده خیلی تو وزنگیری توماه اخرتاثییرداره

مامانا بستنی چی؟من ک دیابت دارم میتونم روزی یدونه بخورم یا ن

اره گلم خوبه ولی خیلی خوب نیست چون قندت رو میبره بالا به اندازه یکی دوبار درهفته اگرقندت لالا نیست و دکترت تایید میکنه ک بخوری با دکترت حتما مشورت کن

من که هرروز میخورم شنبه میرم سونو وزن اثر داشته باشه میگم بهتون

اره دلستر،بستنی،تخم مرغ،سیب زمینی،مغزیجات،

منم همینجا دیدم یه خانمی گفت خوبه.دلستر و بستنی ولی دقیقشو نمیدونم

عزیزم ضررش بیشتر از فایدش هستش