۵ پاسخ

ترومام و لیدی میل فرقی نداره
اره تاثیرمیذاره
منکه دکترم گفت سرلاکم بگیربخور منکه وقتی میخورم خیلی اشتهام باز میشه
اگه میخوای من اسم سرلاکمو یا طعمشو معرفی کنم بخری قیمتشم19هزارو پانصده؟

سلام عزیزم ترومام و لیدی میل یکیین فقط اسمشون فرق میکنه.منم استفاده میکنم.انشاالله که نی نیمون تپل شه

سلام . اتفاقا ترومام خیلی بهتر و غنی تره . دکتر کمبود وزن جنین منو با ترومام برد بالا . عالی بود و راضی بودم . درکنارش مرغ و گوشت کبابی . دلستر . بستنی و سوپ جو و قلمممم گاو خیلی خوبه .اخری معجزه میکنه . هفته ای دوبار

من دکترم برای نوشته بود برای وزن بچه و خودم. ولی دیر بود چون تا این ندشت. من دو روز بعد اورژانسی سزارین شدم 😂😂😂ولی می گن خوبه به شرط اینکه دوبار در روز بخوری

سلام‌ عزیزم منم پودر لیدی میل مصرف کردم هم خودم وزن گرفتم هم نی نی م
الان دوباره میخوام مصرف کنم چون اضافه وزن ندارم