۴ پاسخ

من 15روز بعد سزارین بستم

هرچی زودتر ببندی راحت تر جمع میشه من از دوماهگی بستم خیلی بهتر شدم ولی خیلی پشیمونم که چرا زودتر نبستم

معمولا دکترها بعد زایمان خودشون میگن استفاده کنید ولی تا زمانی که بخیه ات کشیده نشه مجاز نیستید.ده روز بعد که بخیه کشیده میشه استفاده میشه کرد.باز هم باید با دکترتون مشورت کنید با توجه به نوع بخیه و زخمتون.

من از سه روز بعد استفاده کردم، بله خیلی تاثیر داره، فقط حواستون باشه چند سانت بالتتر از محل بخیه باشه که اذیت نشین و شبها هم دربیارید