۷ پاسخ

اگه خودت شیر میدی احتمال داره از خورد و خوراکت باش چیزی ب بچه ندادید؟؟ دودون قرمز شبیع ب خون ؟؟

دوست عزیز منظورتون از دون دون قرمز چیه اگه خون هست که مطمئنا فرزندتون به پروتئین گاوی حساسیت داره

سلام عزیزم یا حساسیت به لاکتوز داره یا یبوست، چند روز لبنیات نخور ببین چی میشه

شیرش رو عوض نکردی؟ قطره آهن شروع نکردی؟

احتمالا گوجه یایه چیزقرمزخوردیدازاونه

گوش دردداره عزیزم یه ذره روغن زیتون یاکره محلی پشت گوشاش بمال خوب میشه

مدفوع سبز طبیعیه عزیزم گاهی اینطوری میشه ولی دون دون قرمز یعنی خون بود؟؟؟ یا چی؟