۶ پاسخ

ازداروخانه شربت بی بی کر بگیر بهش بده برای یبوست و نگرفتن الرژی و اگزماس ..بدون عوارضه ..اگه بهش بدی به صیر خشک ویا غذایی آلرژی پیدانمیکنه و هم یبوستش خوب میشه

شیرخشکشو عوض کن شیرخشک نان به خیلی از بچه ها نمیوفته یبوست میگیرن ...بهش آپتامیل بده بهترین شیره

ربطی ب مارک شیرخشک ندارد بلیدببنیدکدومش ب نوزادتون میسازه اذیتش نکنید ودیگ استفاده نکنیداگریبوستش خوب شدمعلومه ازشیرخشکه بوده چیه مارک دیگ استفاده کنیدمعمولاببلاک ب همه نوزادان میوفته اونو امتحان کنید

اره بخاطر شیر خشکه پسر منم همبنطور بود ولی شیاف فایده نداره روده هاش تنبل میشه قطره بی بی کر بخر با شربت لاکتوز روزی ده قطره بیبی کر بهش میدم و ی قاشق مرباخوری لاکتوز بریز تو شیرش خوب میشه ولی نباید قطع کنی هروز باید بهش بدی یروز ندی باز یبس میشه

شیر خشک رو با شیشه میدین یا قطره چکان؟

عزیزم تا ۷ روز ایرادی نداره
هر چی کمتر مدفوع کنه یعنی جذبش بالاس و تپل میشه