۶ پاسخ

علامتو نشونه ک ربطی ب جنسیت ندارن همه حرفن

نه عزیزم جنسیت هیچ ربطی به ویار نداره

نه گلم انومالی دقیقه فک نکنم اشتباهی بشه

سلام،فک کنم درسته گلم آنومالی احتمال خطاش کمه،منم علایم هردوبچه ام مثل هم بوداولی پسراین دومی آنومالی گفت دختره

مبارکه عشقم.
نه.آنومالی درسته.
منم علائمم با بچه قبلیم 180 درجه متفاوته.اولی پسره.حتی یه علائم مشابه بارداری قبلیم ندارم.دقیقا علائمم نقطه مقابل همن.ولی ان تی احتمالی گفته اینم پسره.آنومالی برم بگه پسره یا دختره دیگه اونجا قطعیه.شک و شبهه رو از خودت دور کن.درسته عزیزم

نه عزيزم الان ديگه فكر نميكنم اشتباه تشخيص بدن ربطي به علاعماتون نداره درست تشخيص داده