۶ پاسخ

به قول قدیمیا میگن داره وزن میگیره.اشکال نداره ولی اگه میخای که پی پی کنه مقعدشو تحریک کن چجور؟ی گوش پاکن رو ب روغن زیتون چرب کن و اروم وارد مقعدش کن دوس ثانیه بزار و درار جواب میده

سلام آخی گناه داره..ببین من چند تا راهکار انجام دادم واس بچه من جواب داد..ماساژ نرم شکم در جهت ساعت،ماساژ مقعد با روغن زیتون،بزارش تو وان آبگرم ،ترنجبین

سلام عزیزم من پسرم دوماه هفته ای یه بار مدفوع می‌کرد بعدش خودش خوب شد اشکال نداره وزن میگیره فقط ماساژ شکمش بده با روغت

اره عزیزم یکم روغن زیتون یا بادوم شيرين
رو انگشت بزن یه کوچولو مقعدشو چرب کن
تا شب پی پی میکنه
دور نافش به صورت دورانی در جهت عقربا ساهت باهمون روغن چرب کن

ممنون مامانای گل 🥰🥰

شکمشو ماساژ دادم ولی روغن و نه میترسم