۷ پاسخ

به نظر میاد شیرت کم باشه و بچه سیر نمیشه

اره پستونک ک بده بهش اگه میگیره شایدشیرت کمه.... شیرخشک انقدمیدی ک یه وعده سیربشه....

آره عزیزم اگه مطمئنی که شیرت سیرش میکنه پستونک بزار دهنش که راحت باشی منم پسرم اینجوری بود براش پستونک گرفتم

منکه برا همین موضوع رفتم پستونک گرفتم..گناه داره بچه هی بخوای بهش شیر بدی دلش درد میگیره.

این دل درد دارهه با مک زدن دلش اروم میشه ول شیر زیاد میخوره باز دل درد میگیره حتما بهش پستونک بدهه یا قطره پدی لاک بده برای دل دردش

بچه ی منم اینجوری بود بزرگتر بشه خوب میشه

اره پستونک بده چه اشکال داره ‌.من الان پستونک میدم .چون ادیت میشی